DEMON Motorna testera CS-65T

Objavljeno: 30.08.2023

13900RSD

Beograd, Srbija
065 35 89 323
.
Godište
Kategorija
Novo
Stanje
Tip
Zamena
Fiksna cena
Da
Kubikaža (cm3)
Snaga (KW/KS)
Brzine
Strana volana
Broj sedišta
Oštećenje
Registrovan do
Boja enterijera
Tablice
Emisiona klasa
Menjač
Pogon
Broj vrata
Boja
Poreklo vozila
Enterijer
Klima

Upoznajte revolucionarnu Demon testeru – savršenog saveznika za obavljanje svih poslova sečenja drva! Kao lider proizvod u polju poluprofesionalnog alata, Demon motorna testera postavlja nove standarde u industriji.

Šta čini Demon testeru tako posebnom?
Pre svega izvanredna izdržljivost, dok sa impresivnom snagom i ojačanim kvačilom, možete biti sigurni da se možete suočiti sa bilo kojim izazovom bez problema. Ova motorna testera se pokreće uz neviđeno lagano paljenje zahvaljujući Soft Start poteznici, što znači manje napora za Vas, a više efikasnosti u radu.

Namena Demon testere je višestruka – idealna za one koji godišnje poseku do 200 metara kubnih drva, ali takođe i za profesionalne drvoseče koji traže pouzdanu pomoćnu testeru po izuzetno pristupačnoj ceni.

Ova motorna pila je izrađena od vrhunskih materijala i poseduje kvalitetnu završnu obradu, što je čini neprikosnovenom u svom cenovnom rangu.

Obezbedite sebi alat koji će ispuniti sva vaša očekivanja i prevazići ih – Demon motorna testera.

Neka vaš rad postane efikasniji i jednostavniji uz ovu vrhunsku motoru testeru od Mar-Pol-a.

Skladištenje i transport Demon testere
Ukoliko motornu testeru planirate koristiti na terenu, u šumi, kako biste obezbedili bezbedan transport i očuvali dugotrajnost testere, potrebno je da se pridržavate ovih smernica.

Pre transporta ispraznite rezervoar za gorivo i rezervoar sa uljem za podmazivanje i postavite poklopac vodilice koji stiže u paketu sa motornom testerom.

Kontakt oglašivača

OGLAŠIVAČ
Mesto
Beograd, Srbija
Telefon
065 35 89 323,
1
close
Prijava
Registracija