Objavljeno: 18.09.2024

40000EUR


Markova Crkva
0652105596
200
Površina
Tip nekretnine
Mesto
Deo mesta
Lokacija
Prodavac
Fizičko lice

Dodatne informacije

Godina gradnje
Stanje
Uknjižen
Da
Useljivo odmah
Broj kupatila/WC-a
Fiksna cena
Grejanje

Nekretnina poseduje

Opis

Imanje se sastoji od 6 parcela koje čine celinu u komadu.Prilaz imanju je asfaltnim putem sa koga vodi nasut put sa uličnom LED rasvetom u dužini od 200m do samog imanja, taj put prelazi most preko reke Toplice, a sam most i mala brana sa prelivom je udaljen 30m od imanja.Od ukupne površine imanja, 80 ari je šuma koja nije sečena poslednjih 30 godina. Jedna od parcela je građevinsko zemljište (13.28 ar) sa ucrtanim objektom od 28 kvadrata, a bandera sa trofaznom strujom je na 10-tak metara pa je i njen priključak lako izvodljiv.

U šumi se nalazi prirodni izvor koji je kaptiran i po principu slobodnog pada sproveden do česme u dvorištu ispred kuće. Kuća je za rušenje ili ozbiljnu adaptaciju sa krovom na 4 vode.

Imanje se nalazi u po mnogo čemu posebnom selu Markova Crkva, na obali Toplice koja izvire u Vrujcima a u ovom selu se uliva u reku Kolubaru. Prelep prirodni lokalitet na svega 10 minuta vožnje od isključenja sa auto puta Miloš Veliki, na nepunih je sat vožnje od Beograda, banja Vrujci je na 20 minuta, Mionica na 15, Valjevo na 20, i na par minuta laganog hoda do Crkve Sv. Dimitrija i etno sela Kumova vodenica, kao i do železničke stanice Slovac.Selo i sama crkva, kao i etno park su uvršteni u program đačkih ekskurzija a vrh Oštrikovac do kojeg se dolazi putem pored imanja u planove planinarskih akcija.

Ukratko imanje na odličnoj lokaciji u blizini glavnih komunikacija ušuškano u zelenilo uz dve reke i netaknutu prirodu, prava prilika za pravljenje oaze za uživan

Kontakt oglašivača

OGLAŠIVAČ
Fizičko lice
Mesto

Markova Crkva
Telefon
0652105596
1
close
Prijava
Registracija