Oglasi za posao Beograd

Objavljeno: 08.03.2022
,
0116187939
Ostalo
Kategorija
Lokacija
Radno vreme
Puno radno vreme
Vrsta zaposlenja
1
Stručna sprema
gimnazija

Opis

LAKO DO POSLA

Tražite posao ili radnika? Lako do posla je Vaš saveznik

Da li ste u potrazi za novim poslom ili ste poslodavac kom su potrebni radnici? Ukoliko je odgovor “da”, imamo rešenje za Vas! Lako do posla je vrhunski digitalni servis sa tradicijom koji poslodavcima nudi kvalitetnu uslugu oglašavanja, selekcije i komunikaciju sa aplikantima, a kandidatima pravovremenu informaciju i praktičan način prijavljivanja na željeni konkurs.

Uspešno poslujemo od 2008. godine i od tada spajamo poslodavce i kandidate na svima jednostavan način! Već više od decenije, sarađujemo sa impozantnim brojem renomiranih poslodavaca, što je dokaz obostranog poverenja.

Lako do posla je autentična onlajn berza poslova koja je nastala po ugledu na svetske pretraživače slobodnih radnih mesta. Za korisnike koji su u potrazi za poslom, bilo da su registrovani ili ne, usluge su potpuno besplatne.

Kako portal funkcioniše?

Bilo da ste poslodavac u potrazi za radnicima ili tražite posao, naš portal Vam taj proces maksimalno olakšava i pojednostavljuje. Oglasi na našem digitalnom servisu se redovno ažuriraju čime garantujemo pouzdanu, dvosmernu komunikaciju.

Možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa renomiranim klijentima poput Air Serbia-e, Frikoma, Amana, Bosala, WinBet-a, Smokvice, restorana Novak i mnogih drugih koji su uspomoć našeg portala došli do željenog kadra. Sa druge strane radnici nam poklanjaju poverenje kada menjaju karijeru i traže novi posao upravo zbog naše dugogodišnje tradicije i vidljivosti.

Ukoliko ste poslodavac, naše usluge uključuju objavljivanje oglasa i njihovo promovisanje putem banera i društvenih mreža kako bi potraga za odgovarajućim kadrom bila što uspešnija. Aktivni smo na Facebook, YouTube i Instagram društvenim platformama koje povećavaju Vašu vidljivost. Uvek možete birati između nekoliko paketa, a posebno Vam savetujemo da obratite pažnju na specijalne ponude koje nudimo.

Svima koji su u potrazi za poslom nakon registracije na platformi, omogućen je sistematizovan unos biografije (CV), dodavanje skeniranih dokumenata i/ili diplome nakon čega je svako apliciranje za željeni posao na svega par klikova od vas.

Ukoliko ste zainteresovani, možemo da prosledjedujemo informacije o aktulenim oglasima na dnevnom/nedeljnom ili mesečnom nivou putem mejla ili SMS poruka. Potrebno je samo da se registrujete, odaberete željene kategorije poslova i lokaciju posla da biste bili uvek u toku - i to, potpuno besplatno. Takođe, imajte na umu da je naš tim stručnjaka podrška na koju možete računati bez obzira na svoj cilj.

Za najlakše korišćenje - tu je i aplikacija

Kako bismo bili sigurni da u svakom momentu i sa svakog mesta možete da postavite oglas ili potražite posao, obezbedili smo i aplikaciju za Androd i IOS uređaje. Preuzimanjem Lako do posla aplikacije, nalazite se na korak do kandidata, odnosno adekvatnog posla. U par koraka, uđite u svet poslova koji smo kreirali samo za vas. 0116187939

Kontakt oglašivača

OGLAŠIVAČ
Mesto
,
Telefon
0116187939,
1
close
Prijava
Registracija